
گزارش تصویری|اختصاصی اندرویدکده
هر جا که خبری از نمایشگاه یا کنفرانس مربوط به فناوری و تکنولوژی باشد، ما نویسندگان و عاشقان تکنولوژی حتما حضور خواهیم داشت و یا اخبار آن را دنبال خواهیم کرد.در چند روز اخیر چهاردهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر در شهر مقدم قم برپا شد که ما وظیفه خود دانستیم اخبار مربوط به این نمایشگاه را به اطلاع مخاطبان عزیز سایت اندرویدکده برسانیم.در ادامه با ما باشید.
از همان ابتدای ورود با توجه به ازدحام جمعیت مشخص بود که نمایندگان حاضر در نمایشگاه سنگ تمام گذاشته اند و در کنار تبلیغات در پی رضایت مشتری نیز هستند.
از در ورودی که وارد شدیم نمایندگی گوشی های سامسونگ توجه ما را به خود جلب کرد چراکه جمعیت بسیار زیادی جلوی این غرفه ایستاده بودند.جلوتر که رفتیم متوجه شدیم فبلت Note 4 و گوشیGalaxy Alpha برای تست گذاشته شده اند و افراد بسیار زیادی در حال کار کردن با آن ها می باشند.
با مسئول غرفه که صحبت کردیم، گفتند: ما دنبال جلب رضایت مشتری هستیم.ما به عنوان نمایندگی رسمی سامسونگ در شهر قم متعهد شده ایم که بهترین کیفیت را در کنار مناسب ترین قیمت در اختیار خریداران قرار دهیم و همیشه تلاشمان را کرده ایم تا این امر را محقق سازیم.
سپس ادامه دادند: شاید شما بتوانید قیمتی ارزان تر از نمایندگی رسمی سامسونگ برای گوشی هوشمند یا فبلت مورد نظرتان پیدا کنید اما مسلما کیفیت و خدماتی که نمایندگی رسمی سامسونگ ارائه می کند، به هیچ وجه در هیچ مغازه دیگری پیدا نمی شود.
کمی از غرفه سامسونگ فاصله گرفتیم و پس از گشت و گزاری در نمایشگاه به سراغ غرفه دیگری رفتیم که در آن بیشتر LED ها در معرض نمایش قرار گرفته بودند.LED های غول پیکر و زیبایی که می توان روی آن ها راه رفت و واقعا جلوه ای زیبا به نمایشگاه داده بودند.در کنار این LED های عظیم الجثه، می شد دوربین های مداربسته ای را مشاهده کرد که هر کدام امکانات مخصوص به خود را داشت و به علت متعدد بودن مدل ها و تنگی وقت، تصمیم گرفتیم که در مورد آن ها با مسئول غرفه صحبت نکنیم و هر چه زودتر از آنجا فاصله بگیریم!
کمی جلوتر به غول های بی شاخ و دمی برخوردیم که به آن ها ماشین های اداری می گویند.این ماشین ها ظاهرا از پس انجام هر کاری بر می آیند و مناسب ترین گزینه برای اداره ها و سازمان ها می باشند.
غرفه مسئول در واقع نمایندگی شرکت کاسپین بود که این ماشین های اداری را در معرض دید عموم قرار داده تا بتواند توجه مشتری را به خود جلب کند.با توجه به این که از ماشین های اداری اطلاع زیادی نداشتیم تصمیم گرفتیم وقت خود را در جایی دیگر بگذرانیم و هر چه سریعتر از آن غرفه دور شویم.
جلوتر که رفتیم با محیطی کاملا یچگانه روبرو شدیم که واقعااز این موضوع تعجب کردیم چراکه نمایشگاه کامپیوتر هیچ ارتباطی به عروسک های بچگانه آن هم از نوع باب اسفنجی ندارد!
با کمی دقت متوجه شدیم که غرفه مذکور بیشتر مربوط به برنامه های کودک و کارتن می باشد که در کنار آن عروسک های باب اسفنجی نیز در معرض دید قرار گرفته اند.تصمیم گرفتیم زمان بیشتری را در این غرفه سپری کنیم چراکه شور و شوق کودکان به نظرمان بسیار جذاب آمد و حیف که فراموش کردیم از این صحنه ها تصاویری تهیه کنیم!
در تمام مدت حضورمان در نمایشگاه، به دنبال غرفه اپل می گشتیم که حالا درست روبرویمان بود اما انتظارمان ظاهرا بیهوده بود چراکه این غرفه چیز جالبی برای نمایش نداشت و فقط چند مک بوک را به نمایش گذاشته بود.
با این که از نمایندگی اپل نا امید شده بودیم اما این بار به دنبال غرفه سونی گشتیم که تا آخر گشت و گزارمان هم نتوانستیم چیزی پیدا کنیم.مجبور شدیم به طرف غرفه های دیگر برویم و از آن ها گزارشی تهیه نماییم.
در این مدت همه نمایندگی ها را زیر نظر داشتیم اما غرفه صبانت(شرکت ارائه سرویس های اینترنتی) نظرمان را بیشتر به خود جلب کرد.صبانت در این نمایشگاه طرح های ویژه و رنگارنگی برای خریداران داشت، از ارائه قیمت ارزان تر گرفته تا خرید حجم به صورت ۳ گیگ بخر ۵ گیگ ببر!
مسئولان غرفه نیز به سرعت در تلاش بودند افراد زیادی را به طرف خود جلب کنند و مدام در حال صحبت با مشتریان بودند به طوری که حتی فرصت صحبت با ما و تهیه گزارش را نداشتند.
در کنار غرفه صبانت، نمایندگی آسیاتک بود که به رقابت با رقیب خود می پرداخت.این شرکت نیز طرح های ویژه ای داشت و افراد زیادی را به دور غرفه خود جمع کرده بود تا بتواند فروش خوبی داشته باشد.به نظر ما طرح های آسیاتک حتی رنگارنگ تر از صبانت بود و عناوین تبلیغاتی آن نسبت به صبانت واقعا تاثیرگذار تر بود.
اما در این نمایشگاه چیزی دیدیم که واقعا برایمان جالب بود.تا حالا اسم شبیه ساز الکترونیکی آسانسور به گوشتان خورده؟ یکی از غرفه های حاضر در این نمایشگاه آسانسوری کوچک تحت عنوان شبیه ساز الکترونیکی آسانسور، به نمایش گذاشته بود که به گفته مسئول غرفه، این آسانسور می تواند به افرادی که علاقه به این بالابرهای الکترونیکی دارند و در این رشته به فعالیت می پردازند، کمک شایانی کند.
نمایندگی شرکت کیسان نیز محصولات جدید خود را که با عنوان SADATA شناخته می شوند، به نمایش گذاشته بود که بیشتر به لوازم جانبی مربوط می شد.پس از صحبت با مسئول غرفه و گرفتن آدرس قرار شد که در یک موقعیت مناسب به نمایندگی این شرکت در قم سری بزنیم و با آن ها صحبت کنیم.
مطمئن باشید که در آینده ای نچندان دور با نمایندگی این شرکت مصاحبه ای خواهیم داشت و آن را در اختیار شما دنبال کنندگان همیشگی اندرویدکده قرار خواهیم داد.
این نمایشگاه، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی شهر مقدس قم بود که در تاریخ ۲۲ دیماه آغاز به کار کرد و چهار روز بعد یعنی در تاریخ ۲۶ دیماه به فعالیت خود خاتمه داد.شرکت ها و نمایندگی های بزرگی همچون صبانت، سامسونگ، آسیاتک، کاسپین، کیسان، اپل و … در این نمایشگاه حضور داشتند و هر کدام به نوعی محصولات خود را در معرض دید عموم قرار داده بودند.
مطالب بالا حاصل دو ساعت گشت و گزار در این نمایشگاه و صحبت با غرفه داران مختلف بود که در تاریخ ۲۵ دیماه تهیه شده است.ما امیدواریم که تعداد اینگونه نمایشگاه ها در سال آینده بیشتر شود چراکه ما عاشقان تکنولوژی را بسیار خوشحال می نماید.


رضا
عالی بود اما ای کاش کیفیت عکس ها یکم بالاتر بود:-|
علی خلیلی
به علت حجم بالای عکس ها نزدیک به ۱۲۰ مگابایت مجبور به فشرده سازی شدیم که کیفیت عکس ها را کاهش داده است.صمیمانه از شما دوست عزیز پوزش می طلبیم.