نسخه موبایلی فصل دوم یکی از موفق ترین عناوین Telltale Games; یعنی The Walking Dead بالاخره وارد Google Play شد. این بازی یک spin-off از سری سربال های تلویزیونی zombie-infested به شمار می آید که حدودا یک ماه است بر روی app store آمازون و حتی بسیار پیش تر از آن برای iOS منتشر شده است. بر خلاف بخش اول این بازی شما در نقش Lee Everett بازی می کردید , The Walking Dead: Season Two شما در گیر فردی ضعیف, پاک و معصوم بنام Clementine (یا Clem)- یک دختر ۱۱ ساله دوست داشتنی که شانس زنده ماندن در یک دنیای آخرالزمانی را پیدا کرده است که در آن زامبی ها جهان را به تصرف خود در آورده و به سرعت در حال نابودی و از بین بردن آن اند- خواهید بود.
نه اینکه بخواهم پایان اولین بازی این سری را برایتان اسپویل کنم ( که به هر حال عمدا هم این کار را می کنم!) اما The Walking Dead: Season One زمانی به پایان می رسد که Clementine در یک روستای بی حاصل کاملا تنها شده بود و می ترسید.
درست مثل بخش اول بازی The Walking Dead: Season Two به ۵ قسمت مختلف تقسیم شده است. نسخه اندروییدی این بازی و قسمت اول این بازی “All That Remains” را می توانید به صورت رایگان دانلود کرده و بازی کنید , اما نه به این صورت که به ۴ قسمت دیگر دسترسی پیدا کنید. کاربران iOS به هر حال مجبورند ۴٫۹۹$ بپردازند . همچنین توجه داشته باشید Telltale Games هنوز بخش چهرام و پنجم را منتشر نکرده است و انتظار می رود که در تاریخی نا مشخص آن را در تابستان عرضه کند.
-
فصل دوم The Walking Dead بالاخره به Google Play راه پیدا کرد!
(0)(0)
محمد-Note 3
من دارم دانلودش میکنم امیدوارم دیگه امازون و از این چیزا نخواد
راستی بخش اخبار خیلییییی فعال شده ممنون
Arman
ممنون دوست عزیز.
به هر حال مدرسه تموم شده به همین دلیل می تونیم وقت بیشتری رو , رو اینجا بزاریم.